Νέα

5 πράγματα για να είναι ένα Ζυθοποιείο επιτυχημένο

5 πράγματα για να είναι ένα Ζυθοποιείο επιτυχημένο

Το να διευθύνεις ένα ζυθοποιείο προαπαιτεί σκληρή δουλειά. Χρειάζεται μια ποικιλία διαφορετικών παραγόντων για να είναι επιτυχής σε αυτόν τον κλάδο. Για να φτάσει κανείς στην ταχύτητα και να εξασφαλίσει την επιτυχία ως ιδιοκτήτης σε ζυθοποιείο, θα πρέπει να τηρεί μια σωστή ροή καθηκόντων.

1. Κατάλληλο πάτωμα

Ένα πάτωμα σε ένα Ζυθοποιείο πρέπει να αποτελείται από σκληρό εξοπλισμό για να χειριστεί τις καθημερινές ακαμψίες της καθημερινής εργασίας. Το δάπεδό θα πρέπει να αποτελείται από ένα υλικό που είναι μη πορώδες και δεν έχει καμία ρωγμή. Πρέπει επίσης να έχει τις αντιβακτηριακές ιδιότητες, να είναι χημικά ανθεκτικό, να έχει έναν σχετικά χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, και να λειτουργήσει καλά σε υγρές και ξηρές συνθήκες.

2. Υγειονομικό σύστημα αποξηράνσεων

Το να έχετε σωστό πάτωμα είναι το πρώτο πράγμα που απαιτείται ώστε να έχετε ένα καλό ζυθοποιείο, όμως, θα χρειαστείτε επίσης ένα ικανοποιητικό υγειονομικό σύστημα αποξηράνσεων.

Υπάρχουν μερικές διαφορετικές αποχετεύσεις δαπέδων για ζυθοποιία που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε. Οι διαρροές και τα υγρά που ρέουν είναι κοινά περιστατικά σε ένα ζυθοποιείο, που καθιστά την ανάγκη για έναν ασφαλή αγωγό υψίστης σημασίας στην υγεία και την ασφάλεια των υπαλλήλων σας.

Εξάλλου, η καλή αποχέτευση θα σας κάνει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα στο κόστος καθαρισμού.

3. Έμπειροι ζυθοποιοί

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει έμπειρη ομάδα Ζυθοποιών σε ένα Ζυθοποιείο. Να έχετε στο μυαλό σας ότι χρειάζονται άτομα με όσο το δυνατόν πιο μεγάλη εμπειρία και επίσης να έχουν ένα καλό ιστορικό στον συγκεκριμένο κλάδο.

4. Πεπειραμένοι εργαζόμενοι

Εκτός από έμπειρους ζυθοποιούς, θέλετε επίσης τακτικούς υπαλλήλους που είναι εξαιρετικά παθιασμένοι με το προϊόν σας. Craft λάτρεις μπύρας είναι μια πολύ ιδιαίτερη δέσμη, τα άτομα αυτά συχνά ερευνούν σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος καθώς και άλλες συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

5. Γραφειοκρατική πτυχή

Μια σωστή και επιτυχημένη Ζυθοποιία απαιτεί μια σειρά από άδειες, γραφειοκρατία, και άλλα προσόντα που πρέπει να πληρούνται ώστε να έχετε ένα σωστό Ζυθοποιείο. Μερικές φορές αυτά τα πράγματα μπορούν να πάρουν πολύ χρόνο για να οριστικοποιηθούν.

Χρειάζεται μια καλή ομάδα για να τρέξει ένα καλό ζυθοποιείο. Και αφού έχετε βεβαιωθεί ότι όλα τα παραπάνω τα τηρείται όπως και τηρεί και η Ζυθοποιία Πηνειού τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε ένα από τα πιο επιτυχημένα ζυθοποιία.

Δείτε περισσότερα για τη Lola Beer: