Το όραμα μας

Η πρώτη μπύρα της Λάρισας να είναι πρώτη παντού: στην ποιότητα, στην αξιοποίηση των ανθρώπων και των πρώτων υλών του τόπου μας, στη χρήση της υψηλής τεχνολογίας, στο σεβασμό του περιβάλλοντος.

Πως ξεκινήσαμε…

Λένε πως όλες οι μεγάλες ιδέες ξεκινάνε μέσα από χαλαρές συζητήσεις γύρω από το τραπέζι. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η δική μας ιστορία στον αφρώδη κόσμο της μπίρας. Ξεκινήσαμε και μέσα σε λίγους μήνες καταφέραμε το ακατόρθωτο…

Το όνειρο ξεκίνησε με την κόκκινη Pils που αγαπήθηκε και συζητήθηκε πολύ και συνέχισε με την κίτρινη Belgian Ale που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Και συνεχίζουμε δυναμικά με νέες ετικέτες έκπληξη.

Στοχεύουμε…

…να παράξουμε μια μπίρα που πρωτίστως θα αρέσει σε εμάς και κατ’επέκταση στους ανθρώπους της πόλης μας, της Λάρισας. Και νομίζουμε τα καταφέραμε. Καταφέραμε ο κόσμος της Λάρισας να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη Lola μας και να μεταφράζει και τα αρχικά της ως LoVe Larissa!

Δημιουργούμε…

…ένα εργοστάσιο πρότυπο, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και με παραγωγή που μέχρι και το τέλος του 2019 θα αγγίξει τα 2.000 εκατόλιτρα. Και πάνω από όλα χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες για τις μπίρες μας.

Αγαπάμε να…

… εξερευνούμε τα υπάρχοντα είδη μπύρας χρησιμοποιώντας την καλύτερη διαθέσιμη πρώτη ύλη και να συνεργαζόμαστε με άλλα ζυθοποιεία και ζυθοποιούς ώστε να δουλεύουμε και να δημιουργούμε μαζί. Προωθούμε και ενισχύουμε την δικτύωση.

Ενισχύουμε…

… την τοπική οικονομία και την χώρα μας, χρησιμοποιώντας το μεράκι των ανθρώπων και πρώτες ύλες από την περιοχή μας.
… την επιχειρηματικότητα και την αναγνωρισιμότητα της πόλης μας.

Δέσμευση στην ποιότητα…

Η μπύρα μας είναι φρέσκια που σημαίνει ότι είναι αφιλτράριστη και απαστερίωτη.
Η φρέσκια και αφιλτράριστη μπύρα είναι η πιο αγνή και φυσική μπύρα. Είναι θολή, γευστική και αρωματική, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά από τις πρώτες ύλες της καθώς και της μαγιάς, η οποία έχει υψηλή θρεπτική αξία.

Η Ομάδα μας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΖΥΘΟΠΟΙΟΣ LOLA BEER

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΚΚΑΣ

ΖΥΘΟΠΟΙΟΣ

Από τα φοιτητικά χρόνια στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων ονειρευότανε να ανοίξει την δικιά του μπιραρία. Εν τέλη κατέληξε να σπουδάσει την επιστήμη του Ζύθου στο τμήμα Οινολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και με ένα μικρό πέρασμα από τη Ζυθοποιία Χίου κατέληξε να είναι ο υπεύθυνος ζυθοποιός για τις απολαυστικές μπίρες LOLA.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ LOLA BEER

ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΟΥΡΔΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Προερχόμενη από το χώρο της επικοινωνίας και μετά από χρόνια στην πρωτεύουσα ήρθε η στιγμή να επιστρέψει στην πόλη της και να αναλάβει της επικοινωνία μιας "Λαρισαίας μπύρας". Φυσικά της αρέσει και πίνει μόνο LOLA Belgian Ale.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ LOLA BEER

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΚΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός αλλά η ζωή τον οδήγησε σε άλλα μονοπάτια. Υπεύθυνος Παραγωγής και σωστής λειτουργίας της Zυθοποιίας Πηνειού. Με άλλα λόγια χωρίς αυτόν δεν μπορούμε..
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ LOLA BEER

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΜΙΑΝΙΤΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Χάρη σε αυτόν η LOLA έφτασε σε όλα τα σημεία διάθεσης και έγινε η αγαπημένη των Λαρισαίων και όχι μόνο.. Ως υπεύθυνος πωλήσεων συνεχίζει ακάθεκτος και ακούραστος το ταξίδι της LOLA..

Μέλος